Pesnički matine "U susret Sretenju"

 11. februar 2021.


Песнички матине "У сусрет Сретењу", плакат

Povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, Kulturni centar opštine Medveđa organizuje Pesnički matine na kome će svoje zbirke pesama predstaviti pesnik iz Marovca, Radosav M. Doderović.

Događaj “U susret Sretenju” će biti organizovan u foajeu Kulturnog centra, u četvrtak 11. februara sa početkom u 12 časova. Ulaz je slobodan uz poštovanje svih epidemioloških mera

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić poziva zainteresovane da zbog ograničenja okupljanja, građani koji bi ispratili događaj mogu to uraditi i putem zvanične stranice Kulturnog centra opštine Medveđa http://kcmedvedja.rs/ na kojoj će se naći izvodi sa događaja u vidu fotografija i video zapisa.

Kulturni centar Medveđa će pojačati svoje prisustvo na društvenim mrežama svakodnevnim objavljivanjem sadržaja i vesti iz oblasti kulture. Radeći u smanjenom kapacitetu i sa umanjenim budžetom zbog već opštepoznatih okolnosti sa pandemijom virusa ovo će biti jedan od vidova komunikacije sa publikom koju Ministarstvo kulture i informisanja preporučuje. Nadamo se da će vreme normalnog funkcionisanja ustanova kulture doći veoma brzo i da ćemo publiku imati i u objektima kulture u neposrednom kontaktu” - navodi se u saopštenju Kulturnog centra opštine Medveđa.